"Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη" Μίλαν Κούντερα

Γιώργος Αλεξάτος



gnalexatos@yahoo.gr

Είδες πόσο κουτοπόνηρος είσαι;

2020-07-12 07:45

Τόσα χρόνια παραμένεις απαθής θεατής των τρισάθλιων σχέσεων που αναπτύσσει η Ελλάδα με το σιωνιστικό κράτος-τρομοκράτη. Τόσα χρόνια βλέπεις την πολιτική ηγεσία της χώρας σου να ανακηρύσσει το Ισραήλ υπ' αριθμό ένα σύμμαχο και τον ελληνικό στρατό να συμμετέχει σε κοινά γυμνάσια με τον στρατό των δολοφόνων.

Όλ' αυτά τα χρόνια που εσύ αδιαφορείς, είναι εκατοντάδες οι Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους αιματοβαμμένους συμμάχους της χώρας σου.

Ε! Μη ζητάς τώρα και τα ρέστα, γιατί η Χαμάς τάχθηκε υπέρ της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί! Όπως εσύ ανακάλυψες τον "ρεαλισμό" στην εξωτερική πολιτική και μαζί με τον Νίκο Παππά αναφωνείς, χρόνια τώρα, "στ' αρχίδια μου η Παλαιστίνη", έτσι κι η Χαμάς, εντελώς "ρεαλιστικά", τάχθηκε υπέρ του Ερντογάν που εχθρεύεται το Ισραήλ.

Με τη διαφορά ότι ο δικός σου "ρεαλισμός" στοιχίζει ανθρώπινες ζωές στην Παλαιστίνη. Αλλά, ως βολεψηματίας νοικοκυραίος, νόμισες πως και τα εγκλήματα θα συγκαλύπτεις και συνέπειες δεν θα υπάρχουν.

Κουτοπόνηρε κακομοιράκο!